Om oss
15301
page-template-default,page,page-id-15301,wp-custom-logo,bridge-core-3.2.0,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive
om_oss_bild (kopia)

Om Stockpipe

Välkommen till ett modernt och snabbväxande företag med stort engagemang för våra kunders affär. Entreprenören Petri Uitto grundade installationsföretaget Stockpipe år 2008, med en tydlig ambition att skapa något nytt inom branschen – ett företag med tydligt fokus på både nöjda medarbetare och nöjda kunder.

 

Idag har verksamheten växt och utökats med service och drift, och vi vet att resan till verkligt nöjda kunder går via våra projektledare och montörer. Vår kvalitet och personal är viktiga beståndsdelar i vår framgång och en anledning till att Stockpipe utsetts till ett Gasellföretag av tidningen Dagens Industri.

 

Stockpipe är en kvalificerad leverantör i branschnätverket Sellihcas leverantörsregister inom energi- och försörjningssektorn i Norden, och bland våra uppdragsgivare finns Fortum, Vattenfall, Telge Nät, Trafikkontoret i Stockholm, Locum, Caverion och Stockholmshem.

VÅR VISION
Stockpipe gruppen är en komplett entreprenör och det
självklara valet för kund och medarbetare . Vi levererar
branschens bästa lösning!

Vår personal är vår styrka

Vår verksamhet bygger på service och professionalism från våra kunniga montörer, där samtliga har de nödvändiga certifikat, utbildningar och klassningar som krävs för varje uppdrag. Till sin hjälp har de fullt utrustade servicefordon som ger fullständig flexibilitet när det gäller service till både pågående arbeten och akuta insatser i Storstockholm.

 

Personalen är vår stora styrka och bidrar till utvecklingen av vår egen och våra kunders verksamhet genom sin proaktivitet och sitt ständiga lärande. Stockpipe har för närvarande cirka 55 anställda medarbetare och cirka 5 inhyrda montörer.

 

Är du intresserad av att arbeta med utvecklande uppdrag i ett starkt och kunnigt team? Välkommen att höra av dig till oss. Besök vår sida på LinkedIn för aktuella lediga tjänster.

Arbetsmiljö och säkerhet

Vi ställer höga krav på oss själva, och det kommer även från våra kunder, gällande en fungerande arbetsmiljö och hög säkerhet. Därför arbetar vi enligt metoden Systematisk arbetsmiljö och levererar alltid efter våra grundläggande värderingar: ansvar, säkerhet, innovation och ständigt lärande.

ISO 3834-2

Stockpipe innehar högsta certifieringsnivån inom ISO 3834-2, som är ett kvalitetsledningssystem för svetsarbeten. Genom ISO 3834-2 bedömer och säkerställer vi även att våra samarbetspartner och leverantörer lever upp till högt ställda kvalitetskrav.

Vi stödjer

Vi som arbetar på Stockpipe har ett stort hjärta för medmänsklighet och värnar om vår gemensamma framtid. Därför har vi valt att stödja Barncancerfonden i dess fortsatta arbete mot cancer hos barn. Vi stödjer även lokal ungdomsidrott.

Miljö

Som en del i Stockpipe:s miljösatsning har vi installerat laddstationer för elbilar vid vårt kontor. Vi har ett långsiktigt mål om att elektrifiera hela vår fordonspark.

SBM – mantelskarvning och isolering

Stockpipe har ett helägt dotterbolag  i Stockholms byggnadsmaterial AB (SBM) med verksamhet i och omkring Stockholm, Uppsala och Mälardalen.

SBM har varit verksamma sedan 1940 talet och är specialiserade på mantelskarvning och isolering av fjärrvärme, fjärrkyla samt industri ledningar. Kunderna är främst energi- och industribolag.